• Ongedwongen gastvrij

  Ongedwongen gastvrij

  Bij B&B Van Beelen staat gastvrijheid en service hoog in het vaandel en houden we graag rekening met uw persoonlijke wensen

 • Hotel van Beelen - Katwijk aan Zee

  Corona-arrangement

  Met ontbijt en 3-gangen diner i.s.m.
  'Het Wapen van Kattuk'

 • Moderne accommodatie

  Tweepersoonskamers

  Onze kamers zijn licht en modern ingericht, van alle gemakken voorzien en worden dagelijks schoongemaakt

 • Gelegen vlak aan het strand

  Gelegen vlak aan het strand

  B&B Van Beelen is gelegen dichtbij het gezellige winkelcentrum van Katwijk aan Zee en slechts 100m van het strandWelkom bij B&B Van Beelen

Er even helemaal uit. Lekker niets doen en genieten van uw rust, of juist actief de omgeving verkennen. Wat u ook voor ogen hebt met uw verblijf in Katwijk aan Zee, wij begroeten u graag in ons gezellige Bed & Breakfast, gelegen aan de rand van de dorpskern en vlakbij het strand.

Van Beelen staat al ruim 50 jaar synoniem voor gastvrijheid en service. Met inmiddels de 3e generatie was het tijd voor wat veranderingen. Met ‘Sleeping by van Beelen’ bieden wij u studio’s en kamers in 3 verschillende naast elkaar gelegen panden, elk met een eigen concept. B&B Van Beelen is gehuisvest in huis nr 10 van de panden van het voormalige Hotel van Beelen.

Hartelijke groet,

Marianne Schenk - Mol van BeelenBoek voor de laagste prijs

Services

Ontbijt

Uw overnachting kunt u ook inclusief een heerlijk ontbijt boeken. Dit wordt in een ontbijtbox naar uw kamer gebracht. Door de uitgebreide selectie heeft u vast wel iets over. Maakt u er gerust een lunchpakket van!

Diner

Het Corona-arrangement is inclusief een heerlijk 3-gangen diner van ‘Het Wapen van Kattuk’. U heeft de keuze uit vis, vlees of vegetarisch. Het diner wordt op een door u gewenst tijdstip naar uw kamer gebracht.

Check-in / Check-out

U kunt al vanaf 12:00 uur over uw accommodatie beschikken. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en liggen er schone handdoeken voor u klaar. Wij verzoeken u uiterlijk om 10.00 uur uit te checken.

Parkeren

In de omgeving van onze B&B wordt parkeerbelasting geheven. U kunt als service van ons een gratis parkeerkaart krijgen (borg € 50) voor de nabijgelegen parkeergarage (personenauto's, max. hoogte 2,05 m). Parkeren is daarmee dus gratis!

Overig

Uw fietsen kunt u (op eigen risico) op de binnenplaats achter onze B&B stallen. Deze plaats kan worden afgesloten met uw kamersleutel. Ook zijn er stopcontacten aanwezig. Roken is in onze B&B niet toegestaan. Ook zijn huisdieren niet toegestaan.Locatie