• Moderne accommodatie

  Studio's

  Al onze studio's hebben een moderne keuken en bij aankomst opgemaakte bedden.

 • Ongedwongen gastvrij

  Locatie

  Huis 8 studios is gelegen dichtbij het gezellige winkelcentrum van Katwijk aan Zee en slechts 100m van het strand.

 • Gelegen vlak aan het strand

  Badkamer

  Onze Studio's beschikken allemaal over een eigen badkamer met douche en toilet. U heeft altijd schone handdoeken en toiletpapier tot uw beschikking.Welkom bij Huis 8 Studios

Met uw voeten in het zand, een drankje in uw hand, heerlijk genieten van de ondergaande zon of liever actief zoals wandelen of fietsen door de duinen? In Katwijk aan Zee er zijn mogelijkheden genoeg en is er voor ieder wat wils. In alle gevallen bent u bij ons in Huis 8 op het juiste adres voor uw overnachtingen.

Wij, Lilian en Hans wonen zelf ook in Huis 8 en bieden u een plek waar u tot rust kunt komen en waar niets moet. De ultieme samenkomst van er even helemaal uit zijn en u toch thuis voelen. Ons huis bevindt zich op ongeveer 100 meter van het strand, in een zijstraat van de Boulevard van Katwijk aan Zee. Daarnaast is het oude dorpscentrum van Katwijk op nog geen 100 meter afstand, zodat u wel de lusten, maar niet de lasten heeft. Een supermarkt vindt u op een steenworp afstand, zodat u lopend uw boodschappen kunt doen.

Graag tot ziens,

Lilian en HansBoek voor de laagste prijs


Services

Handdoek service

Bij Huis 8 Studios heeft u gratis handdoek service. Dit betekent dat u altijd schone handdoeken en toiletpapier tot uw beschikking heeft. Eindschoonmaak is inbegrepen.

Check-in / Check-out

U kunt vanaf 14:00 uur over uw studio beschikken. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en liggen er schone handdoeken voor u klaar. Wij verzoeken u uiterlijk om 10.00 uur uit te checken.

Parkeren

In de omgeving van Huis 8 Studios wordt parkeerbelasting geheven. U kunt als service van ons een parkeerkaart krijgen tegen een gereduceerd tarief (borg € 50) voor de nabijgelegen parkeergarages (personenauto's, max. hoogte 2,05 m).

Overig

Roken is in Huis 8 niet toegestaan. Ook zijn huisdieren niet toegestaan.Locatie